Το Όραμά μας

Την κρίσιμη αυτή περίοδο, που η χώρα μας και οι πολίτες της δοκιμάζονται, την ώρα που οι Έλληνες Επιστήμονες πλήττονται από τη μεγαλύτερη κρίση της σύγχρονης ιστορίας μας, την ώρα που η ανεργία των Νέων Επιστημόνων τείνει να ξεπεράσει το πλήθος των απασχολούμενων, νιώσαμε την ανάγκη να δραστηριοποιηθούμε και με όλες μας τις δυνάμεις να βοηθήσουμε στην εξεύρεση διεξόδου.

Τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης μας πιστεύουμε ότι το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας χρειάζεται ιδέες, προτάσεις και πράξεις οι οποίες για να υλοποιηθούν απαιτούν αποφασιστικότητα και τόλμη. Μηχανικοί προερχόμενοι από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε πλέον να παραμένουμε απαθείς θεατές.

Όλοι εμείς, ο καθένας με τα δικά του πολιτικά πιστεύω, ενεργά και μη στελέχη πολιτικών κομμάτων, αποφασίσαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Αποφασίσαμε ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία στον κατήφορο.

Ως επιστήμονες, ζωντανά, παραγωγικά κύτταρα αυτής της κοινωνίας επιθυμούμε να συμβάλουμε με κάθε μέσο στη μεγάλη προσπάθεια, για την αναμόρφωση της Χώρας και του Τεχνικού Κόσμου.

Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων και ηλικιών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι ενεργοί επαγγελματίες και βιώνουν καθημερινά κοινά προβλήματα. Αυτό που μας ενώνει είναι το όραμά μας για την ΠΡΟΟΔΟ και την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Τ.Ε.Ε. και του ρόλου του ως πραγματικού και αποτελεσματικού Συμβούλου της Πολιτείας.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους τους συναδέλφους Διπλωματούχους Μηχανικούς, ότι η πρακτική που ακολουθήθηκε από μεγάλο μέρος των Διοικήσεων του Τ.Ε.Ε. μείωσε το κύρος του, σε μετωπικό συνδικαλιστικό φορέα.

Η πρακτική αυτή πρέπει να αλλάξει.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι έχουν τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς, να συνδράμουν και να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθειά μας.

Κάντε Εγγραφή για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!!!

Στείλε Μήνυμα στην Ομάδα

Please enter the code in the image
captcha