Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Αθήνα 22-11-2016

Οι εκλογές του ΤΕΕ της 20/11/2016 στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο κλάδος των Μηχανικών είναι σε οριακό σημείο ως προς την επιβίωσή του.

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι σήμα κινδύνου των Μηχανικών για την πολιτική που εφαρμόζεται και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αφανισμό των Ελλήνων Μηχανικών.

Η Παράταξή μας, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα από τη δημιουργία της, κατάφερε να ενώσει Μηχανικούς όλων των δημοκρατικών πολιτικών χώρων και να καταστρώσει ένα πλήρες και υλοποιήσιμο πρόγραμμα τομών που πρέπει να γίνουν για την αναβάθμιση του ΤΕΕ και την πρόοδο των Μηχανικών.

Παρά τις επιθέσεις που δεχτήκαμε προεκλογικά, μας εμπιστεύτηκε το 4,67% των Μηχανικών που συμμετείχαν στις εκλογές.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και τους διαβεβαιώνουμε ότι ξεκινάμε σήμερα για ένα καλύτερο ΤΕΕ.

Συγχαίρουμε όλους αυτούς που συμμετείχαν στις εκλογές και τους ζητάμε να παραμείνουν ενεργά μέλη, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει διαφάνεια, για να ανακτήσει το ΤΕΕ τον πραγματικό του ρόλο και να μετατραπεί στο «φάρο» που θα δείξει το δρόμο της ανάπτυξης για τη χώρα και για τον κλάδο των Μηχανικών.

Ζητάμε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων του ΤΕΕ, καθώς φλέγοντα ζητήματα όπως το ασφαλιστικό είναι προ των πυλών και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ουσιαστικές προτάσεις και συναίνεση, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Κάντε Εγγραφή για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!!!

Στείλε Μήνυμα στην Ομάδα

Please enter the code in the image
captcha